Informace od profesionálů

MENU

  

BETA BOJOVNICE

  

PES

  

KOČKA

  

KRÁLÍK

  
Téma

VETERINA BRNO POHOTOVOST

OBSAH

Veterina Brno nonstop pohotovost

Veterinární pohotovost v Brně poskytují vybrané kliniky, jednotlivé ordinace a rovněž Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Jejich ordinační hodiny jsou zpravidla od 20:00 do 8:00 hodin. Ošetření je vždy za příplatek a pacienti většinou musí přijet za lékařem.

V Brně můžete využít i veterinární záchrannou službu Pet a Horse Emergency, služba je dostupná 24 hodin denně. Náplní práce je poskytování odborné první pomoci, převoz s odbornou posádkou a předání pacienta na kliniku (většinou na Veterinární a farmaceutickou univerzitu Brno). Veškeré činnosti na sebe plynule navazují. Tato záchranná služba je poskytována i pro koně.

Zdroj: Veterina Brno

Diskuze

V diskuzi HEMATOM V UCHU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Mám zkušenost s tímto problémem, pražská veterina postupovala stejným způsobem - vždy krev vysáli a druhý den to bylo zase. Přitom mé fence je už 14 let a nechci jí dát narkózu, protože je to v tom věku riziko. Navíc z toho už byla hysterická, protože zákrok je bolestivý. Byla jsem v létě na Šumavě a navštívila místního doktora. Ten řekl, ať to nechám 3 - 4 týdny bez zákroku, potom že se to buď vstřebá, nebo to pak jednorázově vyčistí. Po třech týdnech byl hematom pryč bez jakéhokoliv zásahu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renča.

Naše třináctiletá fena měla též hematom ucha. Jednou jsme jí ho vypustili, druhý den se ucho opět naplnilo krví. Nakoupili jsme různé mastičky podobného složení na vstřebávaní hematomů. Nakonec jsme zůstali u heparoidu, protože nebyl navoněný a pěkně ucho zjemnil. Mazali jsme několikrát denně téměř měsíc a výsledek se dostavil. Hematom je pryč. Dalo to práci, ale než nechat psovi rozřezat ucho s nejistým výsledkem při rizikové narkóze, je lepší zvolit tuto šetrnější metodu.
Doporučuji.

Zdroj: diskuze Hematom v uchu

Brno-Vinohrady

Veterinární ordinace Vinohrady poskytuje veterinární péči všem domácím zvířatům a nabízí i nonstop pohotovost.

Zdravotní tým tvoří pouze MVDr. Boris Seman.

Ordinace je vybavena operačním sálem, RTG, USG, EKG, zubním ultrazvukem a mikroskopem a dalším vybavením pro potřebná vyšetření.

Ordinace nabízí ambulantní veterinární péči domácím zvířatům. Poskytuje dermatologii, gastroenterologii, stomatologii, gynekologii a porodnictví, endokrinologii a hematologii, urologii a nefrologii, etologii, chirurgii.

Veterinární ambulance Brno-Vinohrady, Pálavské náměstí 3A, 628 00 Brno-Vinohrady, tel.: 777 478 007, e-mail: veterina-seman@email.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 8:00 do 12:00 hodin a od 14:00 do 18:00 hodin

• sobota od 8:00 do 11:00 hodin

• neděle od 17:00 do 19:00 hodin

Zdroj: Veterina Brno

Diskuze

V diskuzi ZRYCHLENÉ DÝCHÁNÍ U PSA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenek.

Proč u nás není pohotovost pro psy a kočky nebo záchranka která přijede aby pomohla v každé pozdní hodině jako člověku i to je tvor který cítí bolest a potřebuje rychlou pomoc.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zrychlené dýchání u psa

Brno-Kohoutovice

Veterina Kohoutovice poskytuje kvalitní služby chovatelům psů, koček, drobných savců, plazů a exotických ptáků. Pohotovostní ošetření provádějí po telefonické dohodě.

Zdravotní tým se skládá z MVDr. Martina Sosnara, MVDr. Evy Atanasovové a MVDr. Tomáše Baňocha.

Ordinace je vybavena operačním sálem, RTG, USG, EKG, zubním ultrazvukem a mikroskopem a dalším vybavením pro potřebná vyšetření.

Ordinace nabízí ambulantní veterinární péči psům, kočkám, drobným savcům, plazům a exotickým ptákům. Poskytují vakcinaci, preventivní zákroky, odstraňování zubního kamene, čipování, europasy, klinické vyšetření, diagnostiku, USG vyšetření měkkých tkání, cytologické a histologické vyšetření, léčebné zákroky, chirurgické zákroky, porodnictví, eutanazii.

Veterina Kohoutovice Brno, Libušina třída 10, 623 00 Brno-Kohoutovice, tel.: 608 911 493, e-mail: info@avetum.com, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 16:00 do 19:30 hodin

• sobota od 9:00 do 11:00 hodin

Zdroj: Veterina Brno

Poradna

V naší poradně s názvem ODČERVENÍ PSA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli bychom měli s pejskem zajet na veterinu když omylem pozřel dvě tabletky za pět dní. Je to krysařík a má dva roky. Myslím, že má větry a bolesti břicha.
Je nutné ho neprodleně dopravit na pohotovost nebo si s tím pejsek poradí sám?
Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dvě tablety léků na odčervení během pěti dnů nepředstavuje výrazné riziko. Bezpečné množství je až pětinásobek normální dávky v jednom okamžiku. Váš pejsek na to měl pět dní. Ovšem pro vaši jistotu a za zjevných zažívacích potíží, by bylo vhodné nechat psa zkontrolovat veterinářem. Pejsek může mít skryté problémy s ledvinami nebo játry, které by mohly být tímto předávkováním aktivovány.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Odčervení psa

Veterinární pohotovost v Praze

Veterinární pohotovost v Praze nabízejí vybrané kliniky nebo jednotlivé ordinace, jejich ordinační hodiny jsou zpravidla od 20:00 do 8:00 hodin.

V Praze můžete využít i veterinární záchrannou službu Pet-Medic, která je dostupná 24 hodin denně. Náplní práce je poskytování odborné první pomoci, převoz s odbornou posádkou a předání pacienta na kliniku, nemocnice nebo ordinace. Veškeré činnosti na sebe plynule navazují.

Zdroj: Veterina Praha

Diskuze

V diskuzi Č ROZHLAS BRNO BABSKÉ RADY DNE 12 11 2018 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Darmar Stejskalová.

Prosím o zaslání receptu na SACHR dort od paníz Velkých Pavlovic. Díky

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Č rozhlas brno babské rady dne 12 11 2018

Brno-Židenice

Veterinární ordinace Pitr v Židenicích poskytuje veterinární péči pro malá zvířata a koně. Tato ordinace nabízí i mobilní služby, takže přijedou až k vám domů.

Zdravotní tým se skládá z MVDr. Vratislava Pitra a MVDr. Petry Smorojové.

Ordinace je vybavena operačním sálem, RTG, USG, EKG, zubním ultrazvukem a mikroskopem a dalším vybavením pro potřebná vyšetření.

Ordinace nabízí ambulantní veterinární péči malým zvířatům a koním. Poskytuje preventivní medicínu, dermatologii, gastroenterologii, stomatologii, gynekologii, urologii, etologii, chirurgii.

Veterinární ambulance Pitr – Židenice, Bělohorská 42, 636 00 Brno-Židenice, tel.: 602 228 739, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 9:00 do 18:00 hodin

Zdroj: Veterina Brno

Diskuze

V diskuzi VETERINA PARAZITI DIROFILARIE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan Tůma.

Dobrý den,
u mojí fenky byla diagnostikována dirofilárie. Jak máme psa léčit, jaké má šance na přežití?

S pozdravem

Jan Tůma

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Veterina paraziti dirofilarie

Veterina Praha 9

Veterinární klinika Horní Počernice nabízí veterinární ošetření a pohotovost. Tato klinika má velmi kvalitní vybavení.

Zdravotní tým se skládá ze tří lékařů: MVDr. David Srba, MVDr. Dominik Vlach a MVDr. Jaroslav Chababa; anesteziologa a fyzioterapeuta: Mag. Med. Vet. Ines Králová.

Klinika je vybavena chirurgickým sálem, rentgenem, ultrazvukem, CT, inhalační anestezií, monitory životních funkcí, operačním mikroskopem, endoskopem, elektrickým skalpelem, chirurgickou odsávačkou, impulsní pumpou, inkubátorem, očním chirurgickým mikroskopem.

Klinika zabezpečuje veterinární péči téměř u všech zvířat. Zajišťuje specializované ošetření exotických a terarijních zvířat. Poskytuje běžné operace, ale i operace očí, páteře, srdce. Klinika se specializuje také na onkologické nemoci.

Veterina Praha, Do Čertous 2634/7, 193 00 Praha 9 – Horní Počernice, tel.: 773 588 031, e-mail: hornipocernice@vetpark.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 9:00 do 14:00 hodin a od 14:00 do 19:00 hodin

• sobota a neděle od 14:00 do 19:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Diskuze

V diskuzi VETERINA PRAHA 2 ALBERTOV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monikatereza.

mam feneckujezevcika ktera ceka stenatka je to asi 4 tyden .Co mam delat aby porod pro 8letou fenecku probel vporadku

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Veterina Praha 2 albertov

Brno-Komín

Veterinární klinika Komín se zaměřuje na všechna domácí zvířata a na rehabilitační i fyzioterapeutickou činnost těchto zvířat.

Zdravotní tým se skládá z MVDr. Igora Beneše, MVDr. Renáty Mléčkové, MVDr. Veroniky Benešové a MVDr. Aleše Brychty.

Klinika je vybavena operačními sály, RTG, USG, EKG, zubním ultrazvukem a mikroskopem a dalším vybavením pro potřebná vyšetření.

Klinika nabízí ambulantní veterinární péči domácím zvířatům. Zaměřuje se na vakcinaci, ošetření kolapsu průdušnice, kardiologii, dermatologii, alergenodiagnostiku, desenzibilizaci, chirurgii, ortopedii, traumatologii, gynekologii, porodnictví, radiofrekvenční identifikaci, endoskopii.

Veterinární klinika MVDr. Igora Beneše, Bystrcká 28, 624 00 Brno-Komín, tel.: 604 752 593, e-mail: veterinakomin@gmail.com, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 8:00 do 19:00 hodin

• sobota od 8:00 do 10:00 hodin

• neděle od 19:00 do 20:00 hodin

Zdroj: Veterina Brno

Diskuze

V diskuzi EKZÉM U PEJSKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

dobrý den, chtěla bych poradit,mám dvou letou fenku kříženec jezevčík a čivava. Asi před rokem se jí objevily stroupky na ocase a zase jí zmizely.Do roka se jí objevily znovu na ocese a na křížích. Byla jsem na veterině,poprvé to bylo léčené jako zánět kůže.dostala antibiotika a tablety proti škrábání.Po třech týdnech se to objevilo znovu.Koupila jsem na radu šalvěj a dělala jsem jí koupele,co druhý den.Zmizelo to,ale asi za 14 dní se to objevilo znovu.Takže zase veterina a tentokrát to byla reakce na bleší kousnutí.No at to zkrátím,pes se stále kouše na zadních partijích a líže se kolem konečníku.Má i vyčištěné žlázky,ale dělá to stále. ono to vypadá že má blechy ale žádné jsem nenašla. Kolikrát se stane že poskočí a dívá se k ocasu co to bylo. má ohraničenou vyrážku jen na těch křížích a nikde jinde.potřebuji radu co dál.Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zuzka.

Je mozne ze ma blesky , ktere nevidite.Znam tento pripad nahore u korene ocasu si delaji nejcadteji hnizda.Srst u kazdeho pejska je tam hustsi a hrubsi.Idealni misto.Jsem velice spokojena s timto pripravkem.Je to tedy na objednani z Anglie a zasilku Vam poslou ze Singapuru.Je to na veskere parazity ktere mohou milacci mit.Uzasne.Ja objednavam podle vahy vetsi baleni ktere je na vahu pejska od 20 kg.Je to pro ne ptevence I jako odcerveni, nemaji zadne blechy, kliste na nich uschne ani se nezakousne.Je to I na srdecni cervy.Vazne super.Posilam svuj email:zuzka.zulik@gmail.com nevim jestly se da odkaz zverejnit ale poslu Vam to v emailu, pokud napisete

Zdroj: diskuze Vyrazka

Veterina Praha 8

Veterinární ordinace Svobodník v Kobylisích poskytuje veterinární ošetření a pohotovost. Tato ordinace je moderně vybavena a ke zvířatům zde přistupují s maximální péčí.

Zdravotní tým se skládá ze dvou lékařů: MVDr. Kustra a MVDr. Mladý.

Ordinace je vybavena dvěma operačními sály, digitálním RTG, SONO, EKG, dialyzačním přístrojem, zubním ultrazvukem, biochemickým analyzátorem, hematologickým analyzátorem, inhalační anestézií s isofluranem + monitoringem průběhu anestezie, kyslíkovým koncentrátorem, endoskopem, mikroskopem, maxi driverem, mini driverem, infuzní pumpou, lineárním dávkovačem centrifugou, refraktometrem, tonopenem, otoskopem, oftalmoskopem.

Ordinace se specializuje na psy, kočky, ptáky, drobné savce, plazy a exotická zvířata. Nabízena je zde dermatologie, endokrinologie, gastroenterologie, gynekologie, chirurgie, kardiologie, laboratoř, neurologie, onkologie, oftalmologie, ortopedie, léčba respiračních chorob, sonografie, stomatologie a urologie.

Veterinární ordinace Svobodník, Náhorní 2, 180 00 Praha 8 – Kobylisy, tel.: 284 687 850, e-mail: info@veterina-svobodnik.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 9:00 do 20:00 hodin

• sobota od 9:00 do 12:00 hodin

• neděle od 17:00 do 20:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Brno-Řečkovice

Veterinární a rehabilitační ambulance LuckyVet se zaměřuje na psy a kočky, kterým poskytuje rehabilitaci, fyzioterapii, přírodní medicínu a wellness.

Zdravotní tým tvoří MVDr. Tereza Zerhau.

Ordinace je vybavena operačním sálem, RTG, USG, EKG, zubním ultrazvukem a mikroskopem a dalším vybavením pro potřebná vyšetření.

Ordinace poskytuje ambulantní veterinární péči psům a kočkám. Nabízí vakcinaci, základní klinické vyšetření, prevenci, diagnostiku, terapii, preventivní prohlídky, krácení drápků, čištění análních žláz, čištění zvukovodů, základní vyšetření kůže, odstraňování zubního kamene, vyšetření moči, výživové poradenství.

Rehabilitační a fyzioterapeutická činnost je prováděna Bowenovou metodou, Dornovou metodou, magnetoterapií, elektrostimulací, masážními metodami, posilováním s balóny, protahováním kloubních spojů.

Přírodní medicína se zaměřuje na aromaterapii, Bachovy esence a bahenní zábaly.

Veterinární a rehabilitační ambulance LuckyVet, Měřičkova 15, 621 00 Brno-Řečkovice, tel.: 705 000 800, e-mail: luckyvet@luckyvet.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až úterý od 10:00 do 12:00 hodin a od 16:00 do 19:00 hodin

• čtvrtek až pátek od 10:00 do 12:00 hodin a od 16:00 do 19:00 hodin

Zdroj: Veterina Brno

Provozní doba, adresa, web

Veterinární klinika Jesenice s.r.o., Budějovická 1116, Jesenice u Prahy, 252 42, Tel.: 241 734 559, e-mail: veterina-jesenice@seznam.cz, webová adresa.

Ordinační doba

  • pondělí až pátek od 9:00 do 12:00 hodin a od 15:00 do 20:00 hodin
  • sobota od 9:00 do 11:00 hodin
  • neděle od 16:00 do 19:00 hodin

Zdroj: Veterina Jesenice

Veterina Praha 4

Veterinární nemocnice Ivet poskytuje veterinární ošetření a pohotovost všem druhům zvířat. U této kliniky je i nemocnice, která umožňuje hospitalizaci zvířat.

Zdravotní tým se skládá ze sedmi lékařů: MVDr. Zdeněk Košmera, MVDr. Pavlína Lukšovská, MVDr. Dušan Anděl, MVDr. Patricie Oravová, MVDr. Petra Viziová, MVDr. Renata Kosinová a MVDr. Petr Bogumský; a šesti sester: Ing. Zdeňka Doležalová, Hana Chvojková, Lucie Melenová, Monika Eliášová, Kateřina Chrpová, Radka Sivoková.

Nemocnice je vybavena operačními sály, lůžkovou částí, digitálním RTG, SONO, EKG, dialyzačním přístrojem, zubním ultrazvukem, biochemickým analyzátorem, hematologickým analyzátorem, inhalační anestézií s isofluranem + monitoringem průběhu anestezie, kyslíkovým koncentrátorem, endoskopem, mikroskopem, maxi driverem, mini driverem, infuzní pumpou, lineárním dávkovačem, centrifugou, refraktometrem, tonopenem, otoskopem, oftalmoskopem, různými kamerami.

Klinika se specializuje na základní veterinární péči, laboratorní diagnostiku, dermatologii, endokrinologii, gastroenterologii, gynekologii, chirurgii, kardiologii, laboratoř, neurologii, onkologii, oftalmologii, ortopedii, hematologii, respirační choroby, sonografii, stomatologii, urologii, poruchy chování a speciální typy operací (TTA, CWO, TPO).

Veterinární nemocnice Ivet, Ke Kamýku 996/3, 140 00 Praha 4, tel.: 241 714 358, e-mail: ivet@ivet.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až neděle od 8:00 do 20:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Veterina Praha 10

Veterina Praha 10 – Altavet Malešice. Jedná se o veterinární kliniku v domácím prostředí, s vlídným přístupem k majitelům zvířat. Jsou zde schopni hospitalizovat až 5 zvířat.

Zdravotní tým se skládá ze čtyř lékařů: MVDr. Jiří Hejda, MVDr. Evžen Šonský, MVDr. Ivana Hoffmannová a MVDr. Denisa Vítková; a čtyř sester: Tereza Nováková, Markéta Dobrová, Jana Lexová, Markéta Stříbrská.

Klinika je vybavena chirurgickým sálem, rentgenem, SONO, EKG, inhalační anestezií, biochemickým a hematologickým analyzátorem.

Veterinární klinika zabezpečuje péči téměř u všech zvířat, včetně ošetřování hlodavců. Provádějí zde běžné operace, kompletní vyšetření moči. Klinika se specializuje i na onkologické nemoci.

Altavet Praha, Na Universitním statku 623/2a, 108 00 Praha 10 – Malešice, tel.: 774 103 709, e-mail: info@alta-vet.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až neděle od 9:00 do 22:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Veterina Praha 3

Veterinární klinika Na Jarově poskytuje veterinární péči malým zvířatům s možností hospitalizace. Filozofií práce je osobní přístup ke klientům a permanentní vzdělávání lékařů.

Zdravotní tým se skládá ze čtyř lékařů: MVDr. Oleksandr Shulga, MVDr. Petra Šulga, MVDr. Jana Raszková a MVDr. Erika Rosenbaumová.

Ordinace je vybavena operačními sály, digitálním RTG, USG, EKG, perioperačním monitoringem, kyslíkovým boxem, stomatologickým ultrazvukem.

Veterinární klinika se specializuje na dermatologii, endokrinologii, gynekologii, chirurgii, kardiologii, ortopedii, interní medicínu, oftalmologii, ortopedii, respirační choroby, sonografii, stomatologii, urologii, vakcinaci, čipování, vystavování Petpasů.

Veterinární klinika Na Jarově, Na Jarově 2524/4, 130 00 Praha 3 – Kobylisy, tel.: 602 366 123, e-mail: veterina-jarov@seznam.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 9:00 do 21:00 hodin

• sobota od 9:00 do 12:00 hodin

• neděle od 17:00 do 20:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Kamýk

Veterinární klinika IVET

Veterinární klinika IVET zahájila svůj provoz 26. ledna 1998. V té době malá klinika s pouze 2 lékaři měla za cíl poskytovat kvalitní odbornou práci s přiměřeným vybavením. Začátek nebyl jednoduchý, nicméně kvalita poskytovaných služeb přiváděla stále více a více klientů. Postupně začali na klinice pracovat další veterinární lékaři a dařilo se úspěšně rozšiřovat i přístrojové a nástrojové vybavení.

Záměr poskytovat špičkovou odbornou práci nutil personál dále se vzdělávat a nevyhnutelně tlačil k tomu, aby se zde vydali cestou specializace jednotlivých lékařů na zcela konkrétní kategorie veterinární medicíny. V současné době jsou tak schopni vedle kvalitní všeobecné medicíny poskytovat i služby v různých směrech nadstandardní, specializované.

4. 1. 2010 byla otevřena nová budova na adrese Ke Kamýku 996/3 v Praze 4. Budova o rozloze více než 300 metrů čtverečních provozní plochy umožňuje týmu poskytovat služby v předpokládaném rozsahu a kvalitě. Klienti tuto skutečnost vnímají a klientela stále narůstá. Proto mohou pro pacienty provozovat špičkové, a tedy velmi nákladné vybavení, jako je CT, endoskopie, USG a další.

V současné době pracuje na klinice 8 lékařů a 8 sester. Každý z nich je schopen poskytnout služby na vysoké úrovni, odpovídající nejnovějším poznatkům medicíny. K tomu napomáhá i soustavné postgraduální vzdělávání.

Pracoviště slouží jako referenční pro mnoho jiných veterinárních zařízení v celé České republice.

Nonstop veterinární pohotovost Praha 4

Pokud potřebujete nonstop veterinární pohotovost, tak kontakty naleznete níže:

  • Praha 4 – VETNEMO: Na Šejdru 45, 142 00 Praha 4 – Libuš, 244 470 553, 602 458 185, zavadilova.t@vetnemo.cz
  • Praha 4 – Veterinární klinika Praha 4 – IVET: Ke Kamýku 996/3, 142 00 Praha 4, 241714358, ivet@ivet.cz

Zdroj: Veterina Praha 4

Veterina Praha 6

Veterinární klinika Bílá Hora je zaměřena na specializovanou medicínu malých a exotických zvířat. Důraz je kladem na prostorové a přístrojové vybavení. Klinika se zabývá i homeopatií.

Zdravotní tým se skládá ze šesti lékařů: MVDr. Jan Hnízdo, MVDr. Jana Langerová, MVDr. Martina Plošková, MVDr. Lucie Hromádková, MVDr. Tereza Riegerová a MVDr. Sebastian Franco.

Zaměřují se zde na chirurgii, ortopedii, onkologii, neurologii, fyzioterapii, stomatologii, počítačovou tomografii, kardiologii, endoskopii, gynekologii, parazitologii, gastroenterologii, interní medicínu a homeopatii. K tomu mají patřičné vybavení.

Veterinární klinika Bílá Hora, Čistovická 413/44, 163 00 Praha 6 – Bílá Hora, tel.: 235 322 829, e-mail: animalclinic@seznam.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 8:00 do 11:30 hodin a od 14:30 do 20:00 hodin

• sobota od 14:00 do 18:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Lhotka

Veterinární klinika Lhotka, spol. s r.o.

Veterinární klinika Lhotka (Ve Lhotce 607/30, 142 00 Praha 4 – Lhotka) nabízí:

  • Komplexní veterinární služby
  • Zkušený veterinární tým
  • Moderní a nadstandardně vybavené pracoviště
  • Parkovací místa pro klienty veterinární kliniky

Objednání je možné na tel. čísle 774 735 735 nebo pomocí online formuláře – přednost mají akutní a objednaní pacienti.

Zdroj: Veterina Praha 4


Autoři obsahu

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáVeterina

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP