Informace od profesionálů

MENU

  

BETA BOJOVNICE

  

PES

  

KOČKA

  

KRÁLÍK

  
Téma

ALIZIN CENA

OBSAH

Prodej a cena

Tento přípravek není volně prodejný, je k dostání pouze u veterinárních lékařů. Jeho cena závisí na množství účinné látky podle velikosti zvířete například pro váhu 2–4,5 kg je běžná cena 880 až 960 Kč).

Zdroj: Bravecto

Diskuze

V diskuzi INJEKCE PROTI POČETÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan.

Pro Vaši fenku bude nejlepší, když si ověříte, že je skutečně březí pomocí ultrazvuku. Vyšetření udělejte co nejdříve a podle jeho výsledku pak případně nechte fence aplikovat injekce Alizinu. Alizin je v současnosti nejšetrnějším lékem k ukončení březosti u fen. Azilin se aplikuje na dvakrát s odstupem mezi dávkami 24 hodin a dávkuje se 10 mg na kilogram hmotnosti feny. Fenka spontánně vypudí obsah dělohy bez vážných vedlejších účinků. Čím dříve se Alizin aplikuje, tím lépe pro fenku. S vyšetřením ultrazvukem a aplikováním injekcí Alizinu Vám pomůže kterýkoliv veterinář.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marcela Šandorová.

Děkuji za odpověď,jen bych se ještě chtěla zeptat co to znamená,co nejdříve ultrazvuk?Za jak dlouho bude vidět,jestli je březí,pokud došlo k pokrytí dnes.Děkuji za odpověď,Šandorová,Olomouc

Zdroj: diskuze Injekce proti početí

Cena

Na trhu je celá řada léků této skupiny, při jejich výběru hrají roli tři faktory: efekt, nežádoucí účinky a cena. Rimadyl se používá celkem často, jeho cena se však pohybuje kolem 1 435 Kč na 30 kg živé hmotnosti po dobu 20 dní, tudíž je podávání tohoto preparátu v dlouhodobém horizontu značně nákladné.

Zdroj: Rimadyl tablety pro psy

Diskuze

V diskuzi TIBETSKÝ MASTIF ŠTĚŇATA CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Samajova.

hledam stene psa s papirama zlate barvy nas stary mastifek uz nas opustil

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Tibetský mastif štěňata cena


Autor obsahu

Mgr. Michal Vinš


ČeskáVeterina

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP