Informace od profesionálů

MENU

  

BETA BOJOVNICE

  

PES

  

KOČKA

  

KRÁLÍK

  
Téma

BEZPEČNOSTNÍ LIST

OBSAH

Chloroform bezpečnostní list

Bezpečností list poskytuje návod, jak s chloroformem zacházet, jaká jsou opatření v případě nadýchání, zasažení kůže a podobně.

Zdroj: Chloroform ve veterinární praxi

Diskuze

V diskuzi IVERMECTIN PRO LIDI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Hyšperská.

Udělaly se mi na týlní části hlavy tvrdé boule se ztvrdlou kůží.Celý zátylek svědí a pálí,v noci se stím nedá spát.Prosím,poraďte,co mipomůže a jak dávkovat.Děkuji a přeji život bez parazitů.Zdraví M.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Maria Sitárová.

DDrahí priatelia, prajen vám pekný večer.Nemôžem spať, píšem neskoro. Liek ivermectin mi nedá spať. Dnes je týždeň, čo sme odprevadili do večnosti mmoju 46 ročnú krstnú dcéru Marianu. Na covid 19. zanechala 3 nezaopartene deti.
Slovenska vlada nás všetkych pochová. v nemocniciacfh lekari kradnu ivrmectin pacientom pre seba SME NA 1 MIETE VF UMRTVOSTI NA SVETE:ZUFALSTVO0A BEZN8DEJ.Akbybolo možne nejako ten ivrmectin poslat online , ale len eurami. 1 balenie -6 tbl. stoji 4 eura. SSamozrejme aj 5 baleni, ak by bolo možné. verím v zázraky !Môžte poslat doporučený list-baliček aj so šekom. Som bezradná .ďakujem, ak sa vám podarí niečo pre mňa vybaviť. So srdečným pozdravom zostáva: Mária Sitárová, ul. hviezdoslavová 412 95611 LUDANICE, SLOVENSKO.

Zdroj: diskuze Ivermectin pro lidi


Autor obsahu

Mgr. Michal Vinš


ČeskáVeterina

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP